hoe plan werkt

Klik op de i-tjes van de onderstaande woonwijk-impressie en geniet alvast van diverse uitzichten!

i-wit i-zwart

De Halfvrijstaande woningen in de Oudenborch laten niets te wensen over: een tot in de details verzorgde woning op een ruime kavel, afgestemd op uw wensen. Op deze foto ziet u een voorbeeld, natuurlijk zijn ook hier diverse modellen beschikbaar. Ga naar Halfvrijstaand

huis2
i-wit i-zwart

Winkels en sportclubs liggen dichtbij en ook de snelwegen zijn eenvoudig bereikbaar. Rhenoy staat bekend als een bruisend dorp met veel activiteiten en bedrijvigheid. Maar, eenmaal thuis is dit uw uitzicht: open polderlandschap in de mooiste kleuren. Geniet in alle rust.

uitzicht noord
i-wit i-zwart

Realiseer uw persoonlijke droomhuis, op één van de negenentwintig vrije kavels.

kavel1
i-wit i-zwart

De bankjes staan er al, de steiger volgt binnenkort. Terwijl je ouders op dat bankje van de zon genieten, kun jij lekker in de Linge plonzen, met je kano het water op gaan of rustig een middagje vissen.

uitzicht zuid
i-wit i-zwart

De noordzijde van DE OUDENBORCH is helemaal open. Dat geeft u een ongehinderd uitzicht over het kleurige naturgebied, het vele water en - wat verder omhoog - de veranderlijke Nederlandse wolkenlucht.

uitzicht 3
i-wit i-zwart

Een bekend beeld in de Betuwe: rijwoningen met een heerlijk dorpse uitstraling. In De OUDENBORCH krijgen ze wel een moderne twist. Het worden speelse woningen in een zeer gevarieerd aanbod. Ga naar rijwoningen

huis 3
i-wit i-zwart

Het centrum van de Oudenborch wordt gevormd door een groot groen veld. Een centrale ontmoetingsplaats met een mooie grote boom, bankje en veel speelruimte. Wie weet ligt hier straks ook een beroemd ooievaarsnest.

plein
i-wit i-zwart

Kiest u voor een woning aan de zuidzijde van "DE OUDENBORCH", dan kiest u voor een woning met uitzicht op het bos. Stap uw huis uit en maak een heerlijke wandeling. Mooi in alle jaargetijden.

uitzicht west
Powered By: Ted Buskop
Disclaimer
 • In deze disclaimer wordt verstaan onder:
 • -gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  -u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  -de content: alle in de website aanwezige inhoud;

 • Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 • De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

 • De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

 • Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

 • Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

 • Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site.
 • terug