banner nieuws
contact plaatje 1

we hebben wat te vieren!

1 juli 2014

1 juli 2014 heeft de Gemeenteraad van Geldermalsen het bestemmingsplan voor nieuwbouw in Rhenoy aangenomen. DE OUDENBORCH is een feit, omdat te vieren heb ik een heerlijke taart bij het gemeentehuis afgegeven.

Na de zomer gaan wij alle geïnteresseerde uitnodigen voor een gesprek om onze verdere aanpak en planning toe te lichten.

Geïnteresseerd? klik hier en schrijf je in!

contact plaatje 1

Druk bezochte informatieavond

4 november 2013

De informatieavond over het nieuwbouw project in Rhenoy werd door ruim honderd belangstellenden bezocht.

Na de uitleg van de bestemmingsplanprocedure door de gemeente, werd het inhoudelijke plan gepresenteerd. Daarna konden aanwezigen terecht bij grote informatieborden met alle plattegronden van het plan en de verschillende type woningen en perspectieven. Geïnteresseerden gaven goede suggesties en men was erg te spreken over de uitstraling van het plan.

contact plaatje 1

En de naam is: DE OUDENBORCH!

4 november 2013

Aan de prijsvraag om een naam voor de nieuwe woonwijk te verzinnen hebben 51 mensen meegedaan. De winnaar is Boyd van Bruggen uit Rhenoy. Hij kwam met het idee om de nieuwe woonwijk 'De Oudenborch' te noemen.

"Het nieuwbouwproject ligt in wat we in 2013 'de tuin van kasteel De Oudenborch' zouden noemen. Rhenoy kende vroeger twee kastelen, waaronder De Oudenborch, een ringburcht aan de oostkant. Een zeer toepasselijke naam dus.", aldus de gelukkige winnaar.

contact plaatje 1

Aan alle inwoners van Rhenoy en omgeving!

14 oktober 2013

Heb jij al een idee voor de beste naam voor de nieuwe woonwijk in Rhenoy? Doe mee met onze prijsvraag.

Verzin een bruisende, toepasselijke of historische naam en maak kans op een 40 inch Loewe flatscreen! Meedoen kan tot 28 oktober, dus stuur je idee snel in naar hendy.story@ziggo.nl

1 2 3 4 5
Powered By: Ted Buskop
Disclaimer
 • In deze disclaimer wordt verstaan onder:
 • -gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  -u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  -de content: alle in de website aanwezige inhoud;

 • Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 • De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

 • De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

 • Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

 • Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

 • Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site.
 • terug