banner nieuws

Subsidie

15 januari 2015

Het transformeren van voormalig automontage bedrijf Story te Rhenoy naar een prachtige woonwijk is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland. De provincie Gelderland heeft project De Oudenborch in het kader van Impulsplan woningen subsidie toegekend. Deze subsidie geeft het project een mooie boost!

Grote opkomst

3 november 2014

3 november is de verkoop van fase 1 van nieuwbouw project De Oudenborch van start gegaan. Zoals verwacht was de opkomst groot.

Wij kijken terug op een geslaagde avond. Er waren opvallend hoeveel serieuze kopers! Volgens de makelaars is zo'n grote groep serieuze potentiele kopers uitzonderlijk, dus dat beloofd veel goeds.

De voor inschrijving bij de makelaar loopt tot 24 november!

Meld je aan

contact plaatje 1

Van Wanrooij uit Geffen gaat de woningen realiseren!

9 oktober 2014

De bouw van de rij- en half vrijstaande woningen is in goede handen. Wij zijn een samenwerking aangegaan met Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling, hét gerenommeerde bouwbedrijf uit Geffen.

Zij werken met een flexibele woningconcept. Dit concept geeft ongekend veel keuzemogelijkheden en zij kunnen met deze methode sneller, efficiënter én tegen lagere kosten nieuwbouwwoningen ontwikkelen en realiseren. wij gaan optimaal gebruik maken van dit fantastische concept.
site Van Wanrooi

contact plaatje 1

Info/verkoop avond 3 november 2014

24 september 2014

3 november as gaan wij van start met de verkoop van:

32 rijwoningen, 18 vrije kavels en 8 half vrijstaande villa's

Op deze info/verkoop avond zullen de woningen gepresenteerd worden inclusief verkoopprijs. Er zal ook informatie zijn over de vrije kavels.

3 november 19.30 bij De Betuwepoort, Kornelis van Wijnenstraat te Rhenoy.

Meld je aan

1 2 3 4 5
Powered By: Ted Buskop
Disclaimer
 • In deze disclaimer wordt verstaan onder:
 • -gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  -u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  -de content: alle in de website aanwezige inhoud;

 • Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 • De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

 • De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

 • Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

 • Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

 • Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site.
 • terug