banner nieuws
contact plaatje 1

Meer in de verkoop

24 juli 2015

Het hele terrein is gesaneerd en schoon. In juli zal gestart worden met het bouwrijp maken zodat in oktober gestart kan worden met de bouw.
De straatverlichting zal voorzien zijn van LED een energie zuinige en milieubewust keuze!

De verkoop loopt voorspoedig dus is er een extra "blokje" in de verkoop, voor bijna 70% van de woningen zijn de notarisbeschrijvingen in volle gang

contact plaatje 1

Kom woonproeven!

14 maart 2015

Info & verkoop fase 1: 28 maart van 11.00-13.00 uur.

In het schitterende woonwarenhuis van onze aannemer Van Wanrooij te Waardenburg zullen wij , onder het genot van een drankje en hapje, u alle informatie geven over het mooie kleinschalige nieuwbouwproject DE OUDENBORCH te Rhenoy.

Locatie: Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys
Regterweistraat 5, 4181 CE Waardenburg

contact plaatje 1

Positieve Uitspraak

8 februari 2015

Zoals verwacht heeft de Raad van State vandaag (18 februari 2015) de rechtsgeldigheid van het bestemmingsplan Rhenoy-Noord bevestigd.
Dit houd concreet in dat we nu volop door kunnen met de ontwikkeling van De Oudenborch.

De verkoopgesprekken met de optanten zijn al in volle gang!

contact plaatje 1

Ontwikkelaar van De Oudenborch vol vertrouwen.

26 januari 2015

Op maandag 26 januari jl. heeft de Raad van State partijen gehoord mbt het vastgestelde bestemmingplan voor Rhenoy. De RvS gaf aan dat de ontwikkelingen ruimschoots passen binnen de regionale en gemeentelijke afspraken voor de woningprogrammering.De Raad van State leek zich ook de keuze van de gemeenteraad voor een te saneren bedrijfsterrein als woningbouwlocatie goed voor te kunnen stellen.

In afwachting van de uitspraak is het bestemmingsplan geschorst, slechts bedoeld zodat in de tussentijd geen bouwvergunning kan worden verleend. De opstelling van de Raad van State tijdens de zitting geeft de ontwikkelaar veel vertrouwen in een positieve einduitspraak. De uitspraak wordt over 6 weken verwacht.

1 2 3 4 5
Powered By: Ted Buskop
Disclaimer
 • In deze disclaimer wordt verstaan onder:
 • -gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  -u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  -de content: alle in de website aanwezige inhoud;

 • Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 • De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

 • De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

 • Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

 • Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

 • Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site.
 • terug