banner nieuws
start verkoop fase 2 groot succes

Start verkoop fase 2 groot succes!

29 april 2016

Zaterdag 23 april startte de verkoop van fase 2. Vele geïnteresseerden lieten zich uitgebreid informeren over de talrijke mogelijkheden. Als u naar de foto kijkt, denkt u wellicht: waar zijn we nu weer beland? Op mars of in de toekomst? Maar niks is minder waar, we waren 'gewoon' bij Van Wanrooij warenhuys in Waardenburg. De bezoekers konden virtueel door hun toekomstige woning lopen! Heeft u interesse in een woning of vrije kavel? U kunt zich aanmelden tot 2 mei 2016, daarna volgt er een loting. De uitslag hiervan wordt in de tweede week van mei bekend gemaakt.
Download het aanmeldingsformulier.

start verkoop fase 2

Fase 2: Start verkoop 23 april 2016

4 april 2016

Fase 1 is zeer succesvol verlopen en de bouw is in volle gang. In fase 2 worden 3 tussenwoningen, 2 hoekwoningen en enkele 2 onder één kapwoningen gerealiseerd. Om uw persoonlijk droomhuis te realiseren hebben wij ruime vrije kavels ter beschikking.
Start verkoop op 23 april as 11.00-13.00
Locatie: Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys
Regterweistraat 5, 4181 CE Waardenburg.
Al een woning of kavel op het oog? Download het aanmeldingsformulier.

contact plaatje 1

Feestelijke opening van het Oudenborch-terrein

25 oktober 2015

Op zaterdag 24 oktober hebben de kopers van een woningen of kavel in het plan De Oudenborch met elkaar kennis kunnen maken, ook veel inwoners van Rhenoy waren bij de feestelijke opening aanwezig.
Speciaal voor deze gelegenheid hadden de schoolkinderen van de Bloeiende Betuwe een vlag gemaakt deze werd door wethouder van de Meygaarden en de eigenaar van het terrein de heer Story gehesen.

Een springkussen en een frietkar maakte dat het voor iedere leeftijd een leuke ochtend was.

contact plaatje 1

De bouwvergunning is onherroepelijk!

18 september 2015

De bouwvergunning is onherroepelijk, dus niks staat de bouw van plan De Oudenborch nu nog in de weg! Het bouwrijp maken van de locatie is in volle gang. Naar verwachting start de bouw medio oktober!

We gaan beginnen met de bouw van 40 woningen: 32 rij- en hoekwoningen en 8 tweekappers. Van de tweekappers staan de laatste 3 woningen onder optie. Van de rijwoningen zijn er op dit moment 23 verkocht en diversen staan onder optie.

1 2 3 4 5
Powered By: Ted Buskop
Disclaimer
 • In deze disclaimer wordt verstaan onder:
 • -gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  -u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  -de content: alle in de website aanwezige inhoud;

 • Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 • De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

 • De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

 • Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

 • Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

 • Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site.
 • terug