pijltje naar rechts pijltje naar links

Een mooie woonwijk!

Ook fase 2 is zeer succesvol verlopen en de bouw is in de afrondende fase. Het gehele project van 80 woningen is erg snel gerealiseerd. De ligging en de opzet heeft gezorgd voor een groot enthousiasme om in Rhenoy een droomhuis te kopen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van vergelijkbare projecten in de buurt? Neem contact op met de makelaar!

Naar makelaar

Afronding fase 2

De bouw van de projectwoningen in fase 1 en fase 2 is afgerond. De eerste woningen van dit project werden in mei/juni 2016 opgeleverd. Rond februari 2017 ging de bouw van de 9 projectwoningen in fase 2 van start. Alle woningen en vrije kavels zijn reeds verkocht. U kunt natuurlijk nog wel het hele project en alle projectwoningen bekijken.

Naar overzicht

Uniek Project

Rhenoy groeit. Het rustieke dorp aan rivier de Linge in het westen van de Betuwe vormt de hoeksteen voor een buitengewoon nieuwbouwproject. De realisatie van "DE OUDENBORCH" zorgt voor een unieke combinatie van landelijk woongenot en moderne voorzieningen. Het plan is mede mogelijk gemaakt door impulsplan wonen van de Provincie Gelderland. Klik op de knop en maak kennis met het mooie Rhenoy.

Over Rhenoy
facebook twitter news
Powered By: Ted Buskop
Disclaimer
 • In deze disclaimer wordt verstaan onder:
 • -gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  -u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  -de content: alle in de website aanwezige inhoud;

 • Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 • De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

 • De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

 • Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

 • Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

 • Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site.
 • terug